Понеділок
29.04.2024
18:21
Вітаю Вас Гість
RSS

 
ПРОСІЦЬКА ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ
Головна Реєстрація Вхід
» 
Вітаємо

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53

Охоронець сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 23 » Звіт директора за 2013-2014 навчальний рік
17:06
Звіт директора за 2013-2014 навчальний рік

Ваша сила — віра в себе.

Ваша свобода — відповідальність за власний розвиток.

Ваші здібності — культура самостворення.

     Всередині нас криються потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал. Всебічний, гармонійний розвиток — наш ідеал. Ідеал і сімейного, і суспільного виховання. Але скільки треба наполегливої і кваліфікованої праці батьків і вчителів, щоб наші діти ввібрали все багатство інтелектуальної, моральної культурної спадщини, виробленої людством. Виховувати — це значить творити людину.

     22 травня директор нашої школи, Ніколаєску Лариса Мірчівна звітувала перед трудовим колективом та представниками громадськості.  На зборах був присутній і голова Сучевенської сільської ради Баш Аурел Ілліч, який завжди підтримує школу та колектив. Насамперед вчителі та  присутні звернули велику увагу на виховання дитини як особистості.

     Заступник з НВР Попеску Анжела Михайлівна подякувала батькам та вчителям за належне виховання дітей, адже учні нашої школи традиційно активні учасники конкурсів та олімпіад. Школа проводить активну роботу  зі здібними та талановитими дітьми.   Хороші показники мають учні з румунської мови та літератури, української мови та літератури, французької мови, математики, біології, географії, інформатики, трудового навчання. Цього року вони здобули 11 призових місць на районних олімпіадах. Серед найкращих учнів школи слід відмітити Панцир Анастасію, яка принесла школі 5 призових місць, Левчук Кристіну –3, Бурлу Крістіана- 2 та Левчука Севастяна – 1місце, а Гросу Василь, учень 4-го класу здобув І місце з математики. За підсумками ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад наша школа посіла 2 місце серед шкіл ІІ ступеня.

     Баш А.І. повідомив присутнім що виховання —  це процес та практика засвоєння дитиною загальноприйнятих у суспільстві норм поведінки. Основним напрямком виховання є громадянське виховання — формування громадянськості як інтегрованої якості особистості, що дає людині можливість відчувати себе морально, соціально і юридично дієздатною та захищеною. Покликане воно виховувати у вихованця високі моральні ідеали, почуття любові до Батьківщини, потребу у служінні їй.

     Виховання це вплив на серце тих, кого ми виховуємо.

Опаєць Марина Георгіївна, вчитель української мови 

Переглядів: 519 | Додав: nikola | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вітаємо, колеги!!

Архів записів

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Мудрі вислови

Друзі сайту
http://glibosvit.ucoz.ua/