Неділя
05.05.2024
04:10
Вітаю Вас Гість
RSS

 
ПРОСІЦЬКА ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ
Головна Реєстрація Вхід
» 
Вітаємо

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53

Охоронець сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 6 » Журналіст - моя майбутня професія
16:54
Журналіст - моя майбутня професія

 Ким бути у житті? Це питання я, як і інші діти, задаю собі з п’яти років. Тоді я, надивившись бразильських серіалів, просто мріяла бути акторкою. Але це лише дитяча мрія. Зараз я вже точно знаю, що робота журналіста – моє покликання. Стати журналістом я вирішила два роки тому. Чим же мене залучає ця професія? У першу чергу тим, що вона цікава й творча. Адже це ж просто чудово, коли ти прокидаєшся ранком і не знаєш, куди тебе направлять, у яку гарячу крапку сенсаційних подій ти потрапиш, з ким тобі прийде спілкуватися, у чиїй долі ти візьмеш участь! У цій роботі таїться якась загадка.

     Я мрію мати свій молодіжний журнал. Я знаю, що в підлітків багато проблем. Часто ці проблеми дуже впливають на їхній характер, погляди, особисте життя. Через яких–то конфліктів або невдач вони не думають про школу, про близький, про своє майбутнє. Їх турбує ця проблема. І підлітки вибирають «єдине вірне рішення»: починають пити, курити, приймати наркотики, намагаються покінчити із собою. А мій журнал буде допомагати таким підліткам знаходити дійсно вірне рішення. Так само я хочу, щоб у моєму журналі друкувалися фотографії дівчат. Не фотомоделей, а звичайних. Адже кожна в душі мріє з’являтися на обкладинках модних журналів. Чому б не допомогти?

     Я думаю, що в роботі журналіста мене залучає спілкування з людьми. Адже їх я з кожним днем буду дізнаватися усе більше й більше, брати участь у їхній долі хоча б тому, що вони просто довірили мені свою історію.

     Журналіст, на мій погляд, – сама цікава професія. Цікава й дуже відповідальна. Коли я почуваю, що повинна зробити щось корисне для людей, то розумію, що я комусь потрібна, а виходить, я живу не зрячи! 

     Я мрію щодня вставати о сьомій годині ранку і йти на роботу, віддаватися повністю дітям, учити їх тому, чому колись учили мене. Як чудово, після робочого дня лягати спати, розуміючи, що прожив день не зрячи. 

     Я хочу одержати утворення журналіста. У цій професії мене залучає спілкування з людьми. Я думаю, дуже важливо, з кожним днем дізнаватися усе більше. З’являється багато знайомих. Я хочу писати про спортсменів і зірки шоу-бізнесу. Мені здається, це дуже цікаві люди. Вони дійсно знають, чого хочуть, завжди домагаються своєї мети.

     Для успішної роботи кореспондентові, необхідно мати особливі властивості характеру й професійні навички, починаючи із чесності, допитливості й акуратності. Вони зобов’язані розпізнавати таку інформацію, що буде цікава й корисна читачам. Головне завдання журналіста – писати людям правду і тільки правду.

     Я щиро сподіваюся, що в нашій країні розуміють всю значимість цього питання, адже все що дає вчитель, школа, інститут супроводжує нас протягом всього свідомого життя і зв’язати своє життя з галуззю освіти й журналістики – краще рішення для людей, які думають не тільки про себе, але й про майбутнє своєї батьківщини.

Шородок Марія

випускниця 9-го класу 


Переглядів: 1157 | Додав: nikola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вітаємо, колеги!!

Архів записів

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Мудрі вислови

Друзі сайту
http://glibosvit.ucoz.ua/