П`ятниця
03.05.2024
23:26
Вітаю Вас Гість
RSS

 
ПРОСІЦЬКА ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ
Головна Реєстрація Вхід
» 
Вітаємо

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53

Охоронець сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 25 » Весна. Квіти. Жінка…
15:46
Весна. Квіти. Жінка…

     Кожен з нас дуже любить свою маму – людину, яка дала йому життя, яка любить його незважаючи ні на що, любить не за його гідність й таланти. Мама готова віддати своє життя за життя дитини, допомогти йому в будь-який момент. Не завжди ми справедливі у своєму відношенні до батьків, не часто згадуємо про те, як вони нам дорогі. Але про це потрібно пам’ятати завжди й дарувати радість рідним людям. Про це ми подумали напередодні Міжнародного жіночого дня. Ми дуже хотіли поздоровити своїх рідних матусь.

Озброїлися гострими ножицями, картоном, клеєм і шпильками. І довго, не поспішаючи, училися акуратно вирізати необхідні деталі, склеювати їх, надавати потрібну форму. Спочатку ми навчилися робити прості вироби, і поступово виходило усе краще й краще. Ажурні листочки, вигадливі завитушки, незвичайні квітки й акуратненькі трояндочки складалися в цікаві композиції. Спочатку прості, а потім усе більш мудрі прикраси з’являлися в нашій коробці для подарунків. Зайняті були всі – і хлопчики, і дівчинки. Якими різними й оригінальними були прикраси!

И от у залі сидять наші найдорожчі гості. Як вони нам раді! Їхні очі світяться теплотою й гордістю за нас, дітей. Ви знаєте, усе пройшло просто чудово: вірші розказані, пісні проспівані, і сказано багато добрих слів. А коли ми вручали подарунки, очі матусь і бабусь раптом наповнилися слізьми. Як приємні їм були зроблені з такою любов’ю подарунки! А ми переконалися: кращий подарунок – зроблений своїми руками. Він зберігає тепло наших рук, биття наших сердець і добру посмішку, адресовану тому, для кого ми приготували подарунок. І ще ми повірили у власну творчість і в те, що будь-який подарунок можемо зробити самі. А це цінується людьми дорожче всього.


               

   

Учні початкових класів

Просіцької ЗОШ І-ІІ ступенів 

під керівництвом вчителів 

Мінайлюк Л.В., Іонець А.В., Баш Р.В.

 


Переглядів: 542 | Додав: meri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вітаємо, колеги!!

Архів записів

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Мудрі вислови

Друзі сайту
http://glibosvit.ucoz.ua/