Неділя
05.05.2024
16:29
Вітаю Вас Гість
RSS

 
ПРОСІЦЬКА ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ
Головна Реєстрація Вхід
» 
Вітаємо

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53

Охоронець сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 10 » Тиждень української мови
09:34
Тиждень української мови

   Уже традиційно у перші тижні листопада в нашій школі урочисто проходить Тиждень української мови та літератури, приурочений до   Дня української писемності та мови, який всі українці світу відзначають 9 листопада.

   Найрізноманітніші заходи з нагоди Дня писемності тривають упродовж тижня. Це і конкурси, й виставки, і концертні програми, і просто змагання, а також цікаві уроки про скарби рідного слова тощо.

   03 листопада відбулося урочисте відкриття Тижня української мови та літератури, де учні мали змогу ознайомитися з конкурсною програмою, із заходами. Одним із найцікавіших заходів у рамках тижня стала виставка портретів та ілюстрацій «У всякого своя доля…», присвячена українській мові та літературі.

   У вівторок, 04 листопада, на учнів чекав приємний сюрприз – конкурс на найкраще художнє оформлення висловів про мову «Що за диво – наша мова!», де найкраще себе проявив 9-й клас, склавши неймовірний акровірш. Але це ще не все! Приємним продовженням дня став конкурс стінгазет «Бринить, співає наша мова!». У цій нелегкій боротьбі перше місце здобув знову ж таки 9-й клас. Вони кажуть: «Ми старалися перевершити та вразити абсолютно всіх!».

   Конкурс малюнків «Українська мова в моєму серці» відкрив наступний  день. Родзинкою цього дня став конкурс творів «Лунай, величне наше слово». Кращі роботи були відзначені грамотами й подяками.

   У четвер, 6 листопада, відбувся інтелектуальний конкурс «Я – уважний». Це була запекла боротьба…Зрештою, перемогла дружба, що засвідчило хороше володіння скарбами рідної мови.

   Урочисте закриття Тижня української мови відбулося у п'ятницю. Учні школи, під керівництвом Марини Георгіївни Лупуляк, організували чудовий виховний захід.

   Цей тиждень був дійсно пізнавальним, веселим, незвичним, учням сподобалось, а це головне!


Ніколаєску Л.М., директор школи

 

Переглядів: 532 | Додав: nikola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вітаємо, колеги!!

Архів записів

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Мудрі вислови

Друзі сайту
http://glibosvit.ucoz.ua/