Четвер
02.05.2024
23:58
Вітаю Вас Гість
RSS

 
ПРОСІЦЬКА ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ
Головна Реєстрація Вхід
» 
Вітаємо

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53

Охоронець сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Квітень » 10 » Тиждень біології у школі..
12:10
Тиждень біології у школі..

 

Я насмілюся стверджувати, що з усіх знань

найкорисніші для нас - знання природи, її законів.
Жан-Батіст Ламарк

Саме з метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його проявах – біології, з 01 по 05 квітня в Просіцькій ЗОШ І-ІІ ступенів, під керівництвом вчителя біології Іонець Н.А., було проведено Тиждень біології. Учні та вчителі були дуже активними і тому цей тиждень приніс нам багато цікавого і пізнавального. 
         Головне завдання проведених заходів – усвідомлення необхідності пізнавати природу, пізнавати самого себе, поринати в цікавий світ біології – науки про життя, бо як сказав відомий лікар і філософ Авіцена: «Основним скарбом життя є не землі, що ти завоював, не багатство, що у тебе у скринях…Основним скарбом життя є здоров’я! Та щоб його зберегти, потрібно багато чого знати про себе і природу, яка тебе оточує.» Тож, юні знавці природи приєднуйтесь до неповторної, загадкової, найцікавішої науки – Біології!

У рамках цього тижня було проведено такі заходи як: вікторина «У світі птахів», презентація «Повертаються до нас пернаті!», конкурс стінгазет  на екологічну тематику, перегляд фільму «Тварини, що входять до Червоної книги України», конкурс «Флора рідного краю», конкурс загадок, прислів’їв, приказок про тварин та рослин, конкурс найкращих годівниць та шпаківень для птахів, інтелектуальна гра «Найкращий знавець біології».  

Можна навчити дитину не лише любити все живе, а й дати їй інструменти для захисту довкілля, і тоді вона, ставши дорослою, не буде топити відходи, не буде смітити де завгодно, не буде працювати над поверненням річок в інший бік, не буде залишати напризволяще домашню тварину…

 

 

У людства повинно бути майбутнє

І воно може бути світлим.

Нерозв’язаних проблем не існує...

      Микола Реймерс

Іонець Ніна Аристидівна

Вчитель біології

  

                 

Переглядів: 1361 | Додав: meri | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вітаємо, колеги!!

Архів записів

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Мудрі вислови

Друзі сайту
http://glibosvit.ucoz.ua/