Понеділок
29.04.2024
11:35
Вітаю Вас Гість
RSS

 
ПРОСІЦЬКА ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ
Головна Реєстрація Вхід
» 
Вітаємо

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53

Охоронець сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 5 » Конкурс «Знавці Біблії»
17:14
Конкурс «Знавці Біблії»

   03 травня, на базі Чернівецького обласного багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей відбувся очний етап конкурсу знавців Біблії, який започатковано з ініціативи Чернівецької біблійної семінарії та міжнародної місії милосердя і доброчинності "Ковчег", підтриманої Департаментом освіти і науки, молоді та спорту у 2013-2014 н. р.

     В урочистому відкритті взяли участь: Т.С.Богачик, кандидат історичних наук, заступник директора з науково-методичної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області; В.Ф.Федорак, методист НМЦ суспільно-гуманітарних дисциплін ІППО ЧО; В.Г.Малик, доктор богословських наук, кандидат філософських наук, ректор Чернівецької біблійної семінарії, голова журі; В.В.Бербека, координатор місії "Ковчег" в Чернівецькій області; О.Бубнов, виконавчий директор міжнародної місії милосердя та доброчинності "Ковчег".

     Тамара Богачик побажала добра та миру учасникам конкурсу. Вона підкреслила, що, сьогодні, питання духовності українського народу є дуже актуальним. Час показує, що єднання і духовність мають бути живильним джерелом нації. Всі мають жити за законами честі, добра та моралі. Саме Біблія вчить нас цього. Конкурс знавців Біблії проводиться на теренах Буковини вперше та, сподіваємось, матиме продовженя в майбутньому.

     Серед конкурсантів була одна з найкращих учениць нашої школи Панцир Анастасія, яка показала відмінний результат і здобула І місце (8 клас).  Настя вважає, що матеріальний достаток не є основним показником життя людини. Вона може володіти коштовностями, розкішними будинками і машинами, але в душі її буде пусто, вона буде нецікавою і духовно бідною. Багатства можуть втратитися, загубитися і лише вічними залишаються справжні духовні надбання: розум, любов, віра, надія, щирість і бажання жити й творити.  

Бойко Домніка Георгіївна, вчитель етики

Переглядів: 715 | Додав: nikola | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 nikola  
Молодець, Анастасія!!! :flower:

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вітаємо, колеги!!

Архів записів

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Мудрі вислови

Друзі сайту
http://glibosvit.ucoz.ua/