Субота
04.05.2024
23:47
Вітаю Вас Гість
RSS

 
ПРОСІЦЬКА ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ
Головна Реєстрація Вхід
» 
Вітаємо

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53

Охоронець сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 8 » Я-воїн країни! Я-вісник свободи і миру!
13:21
Я-воїн країни! Я-вісник свободи і миру!
7 грудня 2015 року до Дня Збройних Сил України учні нашої школи мали змогу побувати на уроці мужності та патріотизму “Я - воїн країни! Я — вісник свободи і миру!”
На зустріч зі школярами ми запросили учасників АТО села Просіка та Прпосикуряни: Зегрю Руслана Олексійовича, Козаря Олександра Костянтиновича, Іонця Івана Аркадійовича, Крилюка Іллю Васильвича, та Піцул Юрія Ілліча. Учнів ознайомили з деякими фактами з життя наших героїв та подіями, через які пройшли вони під час участі в Антитерористичній операції.
Бібліотекар села, Зегря Родіка Георгіївна, презентувала слайд - шоу про життя запрошених у зоні бойових дій та у рідному селі. Учні школи продекламували вірші та намалювали для них малюнки, в які вклали частинку своєї дитячої доброти та вдячності за їх хоробрість та відвагу.
На святі була присутня член спілки українських письменників Олександра Приходько-Возняк, яка продекламувала вірші “Кіборгам” та “Атошникам”. Веселою нотою на святі була маленька вистава, яку подарувала пані Олександра наприкінці зустрічі. Це були авторські пісні, які виконала під акомпанимент гітари. Приємним подарунком для наших воїнів стала книга письменниці “Козацькі шляхи”. Наприкінці зустрічі учасники АТО відповіли на запитання учнів.
Директор школи, Лариса Мірчівна, підкреслила: "Війна – це велика трагедія для усіх українців. Саме зараз ми переживаємо скрутні часи і Ви, наші безстрашні воїни, стали на захист України. Ви - наші воїни сонця! Дякуємо Вам за нього, за мирне небо, за спокій, за надію. Це, можливо, наш останній шанс піднятися з колін, стати незалежною європейською державою".
Зустріч пройшла у теплій, душевній атмосфері. Родіка Георгіївна також оформила книжкову виставку, матеріали якої зацікавили учасників заходу, особливо запрошених хлопців, які мужньо захищали кордони нашої країни на сході.
Учні школи отримали урок про те, як потрібно любити та захищати свою Батьківщину, неньку Україну.
Вчитель української мови та літератури,
Лупуляк Марина Георгіївна
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 569 | Додав: nikola | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вітаємо, колеги!!

Архів записів

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Мудрі вислови

Друзі сайту
http://glibosvit.ucoz.ua/