П`ятниця
26.04.2024
08:28
Вітаю Вас Гість
RSS

 
ПРОСІЦЬКА ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ
Головна Реєстрація Вхід
» 
Вітаємо

Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 53

Охоронець сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 23 » І творчість, і праця, і успіх...
12:39
І творчість, і праця, і успіх...

  Згідно плану роботи школи, в Просіцькій ЗОШ І-ІІ ступенів проходив методичний тиждень педагогічної майстерності вчителів.

   Проведенню тижня передувала певна робота. На засіданні методичної ради був розроблений план проведення тижня, призначені відповідальні за проведення даних заходів та відкритих уроків. Заступник директора з навчально-виховної роботи Попеску А.М. провела консультації для організації запланованих заходів, запропонувала методичні рекомендації для успішного проведення відкритих уроків.

   Були запропоновані нетрадиційні уроки: 

- математика в 3 класі - вчитель Баш Родіка Василівна, 

- біологія в 7 класі - вчитель Алергуш Маріана Георгіївна,

- українська література в 6 класі - вчитель Лупуляк Марина Георгіївна.

   Кожен урок був по-своєму цікавим, наповнений різними методами та формами роботи. Так, на уроці математики у 3 класі учні мали змогу не лише повторити вивчений матеріал та закріпити новий, а й побувати в уявному космосі. Вчителька Баш Родіка Василівна володіє високим рівнем майстерності. Вона довела, що урок - це не просто 45 хвилин роботи, а справжня подорож.

  Особливо цікавим був захід, який провела Родіка Василівна. Він був присвячений незабутньому, талановитому та справжньому генію Григорію Вієру. Вірші, пісні та слова, які прослухали гості під час заходу допомогли стати добрішими, повірити в чудо та просто повернули нас у дитинство.

   Наступним став урок у 7 класі з біології. Вчитель Алергуш Маріана Георгіївна цікаво та докладно розповідала та пояснювала нову тему. Це був насичений урок під час якого учні та всі гості, які були присутні на ньому, залишилися задоволені від побаченого. Дуже ефективними  та пізнавальними для учнів були відеоматеріали.

  Урок української літератури, який провела Лупуляк Марина Георгіївна у 6 класі, був цікавим. Учні мали можливість закріпити набуті знання про основні факти з життя дитячого українського письменниа Всеволода Нестайка, адже воно сповнене як хорошими та пріємними спогадами, так і трагічними та сумними. Також на уроці панував веселий настрій, адже епізоди з твору "Тореадори з Васюківки" не можуть нікого залишати байдужими.

  Особливу подяку хочемо виразити методистові, педагогові та неймовірно приємній людині, яка була присутня на наших уроках, Леонтій Є.М. Саме вона своїм настроєм та позитивним ставленням до кожного вчителя допомогла зібратися, заспокоїтися та провести хороші уроки. Щиро дякуємо за підтримку та доброту! Ви - приклад для нас!

  Хороший педагог повинен працювати на майбутнє, адже, як казав відомий педагог Ш.Амонашвілі: "Дитина - вище творіння Природи і Космосу і несе в собі їхні риси - могутність і безмежність".

Директор школи Л.М.Ніколаєску

Переглядів: 1279 | Додав: nikola | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Вітаємо, колеги!!

Архів записів

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Мудрі вислови

Друзі сайту
http://glibosvit.ucoz.ua/